Monday, February 23, 2009

L.O.V.E


''Someone should sue Disney for making every girl believe
that prins charming really exist''French Twist UpdoSreet styles during NY Fashion Week

Let it inspire you..Saturday, February 14, 2009

Love in the air

love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love

Happy valentine everybody!


Real love

love love love love love love love love love love love love love love love love love love love love

Monday, February 9, 2009

Red carpet fun

Ik ben gek op red carpet events. Ik kan dus ook altijd niet wachten tot de foto's online staan van de celebs in hun outfits. Oh love it! Ik moet eerlijk zeggen dat er dit jaar gelukkig wel veel diversiteit was in de keuze van de kleding bij de vrouwen. Mijn favoriet bij de vrouwen was Katy Perry, maar ik vond Kim Kardashian er ook uitspringen en mijn favoriet bij de mannen was zeker weten Jason Mraz. Worst dressed op de red carpet vond ik toch wel MIA, ze mag dan wel zwanger zijn, maar waarom kiest ze ervoor om als een blauwe strandbal eruit te zien. MIA's kleding keuze bij haar optreden vond ik in tegenstelling tot haar red carper ramp een succes. Hieronder staan een aantal foto's van de Grammy's.
Ik heb onder de foto's eerst de naam gezet en eronder staat de naam van de designer.

Klik hier voor de Grammy site


Sunday, February 8, 2009

The It-glasses

Nu we toch richting lente/zomer gaan kunnen we binnenkort de zonnebrillen uit de kast halen. In tegenstelling tot de verschrikkelijke ''trend'' (Shutter Shades) van vorig jaar is er dit jaar (was eigenlijk voorjig jaar ook al een trend) een andere trend qua zonnebrillen die ik persoonlijk erg mooi vind. Dit najaar zijn de wayfarers een heuse must have. Eigenlijk is het geen nieuwe trend. Toen ik deze zonnebril voor het eerst zag, herkende ik meteen dat het dezelfde zonnebril was die Audrey Hepbrun droeg in Breakfast at Tiffany's. Deze tijdloze zonnebril is door het merk Ray-Ban geproduceert in 1952 en was in de jaren 50 en 60 een ware trend.


MEDEDELING! :P

Zo, het is alweer een tijdje dat ik voor het laatst een berichtje heb geplaatst, maar hier ben ik weer :P.
Ik had een paar berichten geleden in het berichtje over AIFW gezegd dat ik nog een paar berichten over Fashion Week zou plaatsen (volgen jullie het nog, haha), maar ipv veel tekst en veel foto's, waardoor het onoverzichtelijk wordt, kan ik beter een link plaatsen waar je video's bekijken van het AIFW. Ik zal binnenkort wel de trends voor komende lente plaatsen.


klik hier voor de video's van het AIFW

P.S. Een aanrader is echt om de video van Addy van den Krommenacker.Wow wat een fantastische show! Hij was echt mijn favoriet dit jaar, al zijn ontwerpen zijn zo geweldig.